Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Cantateconcert GouweHart Orkest


J.S. Bach  - Cantate 75, Die Elenden sollen essen , 75 , cantate


Uitvoerenden: GouweHart Orkest  
Concertorganisatie: GouweHart Orkest
Prijs gratis € 0,00
Op 19 oktober speelt het GouweHart Orkest weer een gratis toegankelijk cantateconcert. Het semi-professionele orkest doet dit tenminste twee keer per jaar. Een cantate is een kort stuk met zang. Bij deze cantateconcerten hoort u altijd een cantate van J.S. Bach, alle meesterwerkjes, en een aanvullend stuk. Ditmaal wordt wat langere Cantate 75, Die Elenden sollen essen vergezeld van een ouverture met mooie hobolijnen van J.B. Bach, een neef van de grote Bach.
Voorafgaand aan de cantate wordt een korte informatieve inleiding gegeven door de voorzitter Stichting GouweHart Orkest, Aaf Gerhardt. Hierin wordt een koppeling gemaakt tussen de muziek en de tekst en krijgt u luistertips.
Het GouweHart Orkest speelt vier projecten per jaar met wisselende bezetting, maar het niveau is altijd hoog. Het orkest bestaat uit professionele aanvoerders en solisten en enthousiaste, vergevorderde amateurs.
De muziek is toegankelijk, de stichting heeft ten doel klassieke kwaliteitsmuziek toegankelijk te maken voor een brede groep mensen. Daarom ook de gratis toegang. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Zaterdag 19 oktober, 16:00 uur
Oud Katholieke Kerk, Hoge Gouwe 107, Gouda
Reserveren wordt sterk aangeraden: gouwehartorkest@gmail.com
Het concert duurt ongeveer een uur, er is geen pauze.
Vrije toegang, vrijwillige bijdrage.
Toon meer concerten