Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

.


Kerstconcert Hoflaankerk Rotterdam


Rotterdam, Hoflaankerk, za. 26 dec. 2020 - 14:00 uur

Alfred Hollins
Bach
H. Scheidemann
Sowerby


Uitvoerenden: Wouter van der Wilt, orgel
Prijs gratis € 0,00
Ook dit jaar geeft Wouter van der Wilt op Tweede Kerstdag een concert in de Hoflaankerk. U kunt het concert live meemaken door u aan te melden via info@orgelconcertenhoflaankerk.nl. Helaas kunnen er niet meer dan 30 personen aanwezig zijn. We proberen ook het concert live te streamen via facebook of Youtube, zodat u ook thuis mee kunt kijken en luisteren. Meer informatie verschijnt daarover binnenkort op www.orgelconcertenhoflaankerk.nl.
Wouter speelt een zeer gevarieerd programma, met kerstmuziek uit Duitsland (Bach, Lux en Scheidemann), Engeland (Hollins), De verenigde staten (Sowerby), Franse Noëls en improvisaties. U kunt via het emailadres ook verzoeken voor impriovisaties over kerstliederen doorgeven.
Het concert begint om 14.00. U kunt de organist zien spelen, via de beamer en twee schermen. De entree is gratis, er is een collecte na afloop. Zie www.orgelconcertenhoflaankerk.nl voor meer informatie.


Toon meer concerten