Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Merry Christmas


J.S. Bach  - Bist du bei mir , Klassiek


Uitvoerenden: Concert “Merry Christmas” – Zondag 8 december 2019 – Jacobuskerk Enschede

Kom helemaal in de kerstsfeer met het kerstconcert “Merry Christmas” van Orchestra Twente & Choir Twente. Geniet van bekende kerstcarols, waaronder : Oh Holy Night, The First Noel en Adeste Fideles, schitterende duetten en indrukwekkende solo’s. Het wereldberoemde Adagio uit het klarinetconcert van Mozart zal ook klinken op het concert, dat meerdere keren als filmmuziek werd gebruikt, zo ook in de soundtrack van Out of Africa.

Het is de 7de editie van Merry Chritsmas in de Jacobuskerk te Enschede. En voor het eerst dit jaar zal Merry Christmas ook worden gegeven in de Grote Kerk te Apeldoorn op zondag 15 december 2019.
 
Concertorganisatie: Orchestra Twente  

Tenor Eric Reddet zal het meesterwerk Nessun Dorma uit de opera Turandot van Giacomo Puccini ten gehore brengen. Gedurende de laatste 3 jaar heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest, met tournees door Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Australië.

De jonge zeer getalenteerde sopraan Irene Hoogveld en bariton Peter Arink, verbonden aan het koor van de Nederlandse Opera zullen schitteren op het concert. Orchestra Twente is een professioneel orkest, samen met Choir Twente bestaande uit 80 zangers en zangeressen zullen ze een adembenemend concert geven o.l.v. dirigent Monique Kokkeler, met medewerking van kinderkoor Koorschool Lambertus uit Hengelo.

Website : https://orchestratwente.nl/tickets/
Waar : Jacobuskerk, Oude Markt 1, 7511 AG ENSCHEDE
Aanvang : 15.00 uur
Kerk open : 14.30 uur
Prijs : 15,00 euro per persoon ( kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang )

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij : Van Weersel & Zn.
Oldenzaalsestraat 126 te Enschede www.weersel.nl


https://www.youtube.com/watch?v=mr9SRXe6jXU

Toon meer concerten