Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Sint Jorisconcert op 11 november: La Favilla


Werken van C.P.E. Bach  - ‘Six Sonates for Recorder and Basso Continuo’ , klassiek concert


Uitvoerenden: Musici
Isabel Favilla - blokfluit en artistieke leider
Isabel Favilla behaalde een masterdiploma blokfluit aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. In 2012 behaalde ze een tweede graad barok fagot aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag.
Ze trad op in diverse Europese en Zuid-Amerikaanse landen.
Roberto Alonso Álvarez - cello
Na het behalen van zijn bachelordiploma cello in Spanje vestigde hij zich in Den Haag, waar hij zich specialiseerde in historische uitvoeringspraktijk en zijn masterdiploma behaalde. Hij had les bij onder meer Anner Bylsma.
Giulio Quirici - theorbe
Giulio Quirici studeerde jazzgitaar en barokluit aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Hij trad op met oude muziek ensembles zoals Il Pomo d'Oro, en moderne orkesten zoals het Koninklijk Concertgebouworkest. Giulio is artistiek leider van kamermuziek ensemble Lautenwerk.
João Rival - klavecimbel
João Rival behaalde zijn bachelordiploma klavecimbel aan de Staatsuniversiteit van Rio de Janeiro.
Hij behaalde een bachelor- en masterdiploma (2014) aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In mei 2014 werkte João voor Rameau's Les Indes Galantes in een coproductie van Het Koninklijk Conservatorium en het orkest uit de 18e eeuw onder leiding van Frans Brüggen.
 
Concertorganisatie: Sint Joris Concerten  
Prijs € 10,00 € 0,00
LONDON VIRTUOSOS is de titel van dit concert, het tweede in het seizoen 2018-2019 in de Sint Joriskerk van Bredevoort.

Dit concert maakt deel uit van de CD-releasetournee van het ensemble. De opname is opgedragen aan de ‘Six Sonates for Recorder and Basso Continuo’ van Charles Dieupart.
Dieupart was een belangrijke musicus die in de 18e eeuw in Londen tot bloei kwam en die niet bekend is bij het huidige publiek. Als volleerd klavecinist en componist heeft hij met zijn composities J.S. Bach beïnvloed.Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties