Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Zing de mooiste delen uit Bachs Matthäus Passion, samen met Toonkunst Rotterdam


Johann Sebastian Bach  - Mattheus Passion , BWV 248 , Oratorium


Uitvoerenden: Vaak gezongen, zelden gezongen, maakt niet uit, iedereen is welkom! Je wordt ondersteund door Toonkunstkoor Rotterdam en begeleid door een prachtig orkest, onder leiding van Maria van Nieukerken. Er zingen honderden kinderen mee. Locatie: de sfeervolle, beroemde Laurenskerk. ’s Avonds concert!  
Concertorganisatie: Philharmonisch koor Toonkunst Rotterdam  
Prijs: variërend van € 28,00 tot € 35,00
14 MAART 2020 — ROTTERDAM
Iedereen mag meedoen deze dag, van Matthäus-beginner tot ervaren koorzanger. Onze Meezing-Matthäus onderscheidt zich van andere meezing-uitvoeringen door de steun van de Toonkunstzangers. Zij kennen het werk door en door; dit belooft hoge kwaliteit en veel zangplezier voor iedereen.
In de ochtend werken we met een pianist, vanaf de middag komt het orkest Collegium Delft erbij en hoor je het totaal ontstaan. Aan het eind van de middag komen de schoolkinderen erbij, die ook in het concert op 28 maart meezingen.
Heel bijzonder: als deelnemer kan je op 28 maart, de dag van het slotconcert van Toonkunst, vanuit de zaal enkele delen meezingen!
Meedoen aan de Meezing-Matthäus kost € 35 per persoon (t/m 18 jaar en studenten € 28). Een combi-kaart met het slotconcert van 28 maart kost € 55. Je bent welkom vanaf 9.30 uur. Neem zelf lunch en bladmuziek mee.
AVONDCONCERT VOOR PUBLIEK
We sluiten de dag af met een Avondconcert van ongeveer anderhalf uur muziek uit de Matthäus Passion. Vrienden, familieleden en bekenden: een kaart bestel je hieronder voor slechts € 10!

https://youtu.be/pCHfN2fDJxcToon meer concerten