Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Zomeravondconcert door Seldom Sene en Matthias Havinga in 't Woudt


Antonio Vivaldi.  - Concerto grosso , Opus 3 nr. 10 RV 580
Georg Friedrich Haendel (1685 1759)  - Concerto grosso , Opus 3 Nr. 2 HWV 313
Johann Sebastian Bach  - Brandenburg Concerto , Nr. 6 BWV 1051
Johann Sebastian Bach  - Concerto (orgel) , BWV 592
Johann Sebastian Bach  - Goldberg Variaties (Aria, Variatio 21 en 23) , BWV 988
Joseph Bodin de Boismortier  - Concerto , Opus 15. 3


Uitvoerenden: Blokfluitkwintet Seldom Sene en organist/klavecinist Matthias Havinga. Seldom Sene bestaat uit Ruth Dyson, Eva Gemeinhardt, Hester Groenleer, Stephanie Brandt en María Martínez Ayerza.
 
Concertorganisatie: Comité Concerten 't Woudt  
Prijs 1 € 18,50
Op zaterdag 11 augustus 2018 a.s. aanvang 20.00 uur geeft het fenomenale Blokfluitkwintet Seldom Sene en organist/klavecinist Matthias Havinga een ‘Zomeravondconcert in de kerk van ’t Woudt’. Seldom Sene bestaat uit Ruth Dyson, Eva Gemeinhardt, Hester Groenleer, Stephanie Brandt, María Martínez Ayerza. Het programma ‘Baroque en Concert!’ vermeldt o.a. concerto’s van Vivaldi, Boismortier,
J.S. Bach (Brandenburg Concerto nr. 6) en Händel.

Seldom Sene behaalde prijzen op internationale concoursen zoals de 1ste prijs ‘Concours International d’Ensembles de Flûte á bec’ en de 1ste prijs, de publieksprijs en de persprijs van het Van Wassenaer Early Music Competition 2011.
Matthias Havinga is hoofdvak docent orgel aan het Conservatorium van Amsterdam en organist van de Koepelkerk en Oude Kerk in Amsterdam. Hij geniet een internationale carrière als concertorganist.

Het eeuwenoude kerkdorp ’t Woudt, het kleinste dorpje van Nederland, ligt aan de weg van Delft naar het Westland de N223.
Reserveren is mogelijk via www.concertentwoudt.nl of via info@concertentwoudt.nl of 0622183927 Gereserveerde kaarten kunnen vanaf 19.00 uur op de avond van het concert opgehaald en betaald worden in de hal van de kerk. De toegangsprijs is € 18,50 inclusief een drankje voor of na het concert in het nabijgelegen koffiehuis ‘De Hooiberg’.


Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties