Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
BachAgenda Nederland
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
winterconcerten GouweHart Orkest


Bach  - dubbelconcert hobo en viool


Uitvoerenden: GouweHart Orkest  
Concertorganisatie: GouweHart Orkest  
Prijs 1 € 12,00
Het GouweHart Orkest sluit zijn eerste jubileumjaar begin december af met drie feestelijke concerten waarin Bach en Mozart centraal staan.
Het semiprofessionele orkest heeft in de afgelopen vijf jaar de klassieke muziekliefhebbers van Gouda overtuigd dat door de samenwerking van professionele aanvoerders met vergevorderde amateurs, een hoge kwaliteit en een lage toegangsprijs gecombineerd kunnen worden.

U kunt dat zelf ervaren op 7, 8 en 9 december. U hoort dan Brandenburg 3 van Bach, dat alleen uitgevoerd kan worden met een sterke violengroep. In dit concert ook een prominente rol voor de hobo, gespeeld door Valle Gonzalez, met het beroemde hoboconcert van Marcello en het dubbelconcert voor hobo en viool van Bach. De soloviool daarin wordt gespeeld door concertmeester Anna Britala, die inmiddels de grotere podia heeft bereikt. Daarom is dit haar afscheidsconcert bij het GouweHart Orkest. Wie Anna eerder heeft horen soleren, weet dat dit een muzikaal feestje wordt. Anna kan nu nog één keer beluisterd worden voor de bescheiden toegangsprijs van 12 euro.
Verder kunt u onder meer nog Cassation beluisteren, ongelofelijk knap door Mozart geschreven op 13-jarige leeftijd. Houdt u meer van vocale muziek, dan wordt u verwend met sopraan Luc Ket, die van fluweel tot spetterend vier fenomenale aria’s van Mozart zingt.

U kunt meer lezen op www.gouwehartorkest.nl of www.facebook.com/gouwehartorkest

7 december, De Ark, Reeuwijk, 20:00
8 december, Opstandingskerk Woerden, 20:00
9 december, Oud Katholieke kerk, Gouda, 15:00

Toegang: 12 euro, kinderen tot 14 jaar gratis.
Reserveren wordt sterk aangeraden: gouwehartorkest@gmail.com


Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties